Založ si blog

Čo diktujú zimné trendy?

Teploty sa kolísajú okolo nuly a to je neklamný signál, že nastúpila zimná sezóna v plnej paráde. A spolu s novým obdobím prichádzajú aj nové módne trendy. Nechajte sa nimi inšpirovať a obohaťte svoj šatník o novinky, ktoré vás zahrejú a potešia všetky oči okolol.

Stop nude – vybláznite sa na pančuchách!

Nôžky zdobené farebnými pančuchami môžeme vidieť snáď v každej zimnej sezóne, no otentokrát sa módne značky zamerali skôr na vzory ako farby. Klasické kára už nie je jedinou vzorovanou možnosťou, ktorá nechá vyniknúť vaše nohy i fantáziu. Odviažte sa s prúžkami, bodkami, sieťkami a zvieracími vzormi. V obchodoch nájdete rôzne variácie klasických silonkových pančušiek, ale pančušky z hrubších materiálov, ktoré majú ochrániť vaše nohy pred mrazom. A vďaka nevšedným vzorom dodať vášmu outfitu kúsok výnimočnosti.

V hadej koži

Hadia potlač doslova ovládla ulice veľkých miest i svetové móla.  A kde všade „hada nájdete“? Počas zimy si určite obľúbite elegantné listové kabelky, príjemne vyzerajúce lodičky či členkové čižmy, alebo extravagantné sukne a saká. Koža tohto výnimočného plaza sa jednoducho nosí všade! Samozrejme, pokiaľ ste konzervatívna, alebo si potrpíte na detaily, v takom prípade môžete skúsiť využiť len samotné detaily oblečenia ako napr. opätok na topánkach alebo vrecká na vestičke. Najlepšie sa kombinuje s jednofarebnými kúskami. A rozhodne sa vyvarujte dvom rôznym zvieracím vzorom.

V detaile je sila

Buďte maximalistka v minimalistickom svete bižutérie! Náušnice, retiazky, prívesky, náramky – to všetko je in. Hlavne, aby boli veľké a bolo ich veľa. Jednoduchý (pre mnohých nudný)outfit dokonale oživíte, ak sa ozdobíte bižutériou a jej veľkosť, farbu či tvar voľte v závislosti od vašej odvahy. A čo sa nosí?

  • zvieracie brošne, etno doplnky, či vždy dokonalý vintage štýl

Ak neobľubujete bižutériu a máte radšej drahšie kúsky, zaobstarajte si strieborné kruhy, napichovacie náušnice s drahými kamienkami, a ďalšie šperky.

Stále platí pravidlo, že tak ako oblečenie aj doplnky musia v prvom rade k sebe ladiť! Vyhnite sa spojeniu viacerých štýlov a masívnejších kúskov. To by z vás namiesto trendy ženy mohlo vytvoriť rapera v sukni.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 4275x
Priemerná čítanosť článkov: 4275x

Autor blogu

Kategórie

Archív